file technicke novinky na rok 2012 (elektronika, ne modely)

Více
21. lis 2011 13:54 #6045 od Vladimír Čermák

pavol polonec napsal: osobne nie som nadseny z prichodu super motoru

Ani já, což takhle rozdělit soutěže RCEK na : RCEK standard a RCEK supermotor. 8-) Ať si soutěží mezi sebou.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
21. lis 2011 14:06 #6046 od Radek Novotny
No jak praví pan Izer... To MIHO teda...

Nikde jsem odkazy na MIHO 28-26 F5J-400 nenašel... Asi by to mohlo něco málo na stoupání přihodit, ale uvidíme... Určitě to ale bude potřebovat "lepší" baterku.

Já jsem zatím se svým stoupáním spokojený, tak se určitě nikam hnát nebudu. Nechám to na nějakých jiných pionýrech.

Ten case motoru jsem zatím nikde jinde neviděl, možná že je to dokonce i SVK výroba... :ugeek:

Více
21. lis 2011 16:01 #6047 od Aleš Krátký
se stoupanim budes spokojeny do doby,nez to nekomu bude stoupat rychleji :)

takze problem mame, ale co ted s nim udelame ?

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Více
21. lis 2011 16:27 #6049 od Radek Novotny
Zatím nic, ani se asi nikde neprodává, v běžné nabídce taky není... No až bude, běžně dostupný, tak se teprve uvidí co umí...

Více
21. lis 2011 16:51 #6050 od Aleš Krátký
nejde o to co umi,ale o to co lze touto metodou dostahnout (legalizace premotanych motoru)

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Více
21. lis 2011 17:06 #6051 od Petr Dušek

Aleš Krátký napsal: nejde o to co umi,ale o to co lze touto metodou dostahnout (legalizace premotanych motoru)

V tomto případě (MIHO) nejde o převinutý motor, ale o komplet nový výrobek. Pokud ho bude výrobce nabízet k prodeji, což asi bude, tak jde o legální motor podle pravidel a je celkem zbytečné se tím zabývat jako s nějakým problémem. Můžeme se tím zabývat pouze jako se zajímavou technickou novinkou. Jestli bude tak zajímavá, to ukáže až skutečnými výkony.

Více
21. lis 2011 17:07 #6052 od Aleš Krátký
ok takze jinak :)

koupim no - name, premotam, prestitkuju, a budu prodavat prez eshop nebo zname >> je legalni ?

Více
21. lis 2011 17:40 #6053 od bohuslav majercik

Radek Novotny napsal: Zatím nic, ani se asi nikde neprodává, v běžné nabídce taky není... No až bude, běžně dostupný, tak se teprve uvidí co umí...

Takže poskytnem dáke informacie o motore od výrobcu MIHO .

Motor bude bežne dostupný na e-shope výrobcu ,motor prešiel v roku 2010 dlhými a náročnými testami ktoré preukázali že motor a jeho koncepcia je veľmi kvalitná . Všetky diely motora sú vyrábané na cnc na slovensku , motor nie je žiadna čína case . Motor má použité veľmi kvalitné materiály ,ich spracovanie je na veľmi vysokej úrovni . Prvá predajná séria bude dostupná v blízkom čase ,momentálne sa čaká na dodanie kľúčových komponentov od sub-dodávaťeľa .

A k výkonom model o rozpätí 2500mm a váhe 530g s 2s1600 mAh , s AE 10x6 , stúpa priemerne počas 20 sec 17 m/s , špičkovo cez 20 m/s .

B.

Více
21. lis 2011 17:45 #6054 od Tomas Hruby
Takže nakonec došlo i na vlastní case? Já to probíral na Slovensku a tehdy šla řeč o case z TGY a na fotkách mi to opravdu jednu Turnigy připomínalo (ne tu nejznámější zlatou). Nebylo by na tom nic špatného, na výkon mají vliv hlavně ty další komponenty, ale koneckonců čím více věcí z "domácí" produkce, tím lépe, neuškodí se bez Číny občas obejít :-)

Více
21. lis 2011 17:56 #6055 od Aleš Krátký
hmmm, tak to je jina ... v tom pripade je to stoupani HNUS :-D
mno a co ted s tim ze ? nejak se nam to zvhrlo pratele

Vygenerováno za 0.373 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám