Stavba F5j větroně

Více
11 roky 6 měsíce nazpět - 11 roky 6 měsíce nazpět #14145 napsal TomHlavinka
Odpověď od TomHlavinka na téma Stavba F5j větroně

Michal Cink napsal:

V příloze posílám fotky gondolek které používáme pro eroplány o rozpětí 3,4 až 4m.

Ahojte.
Koukal jsem na ty Bohoušovy gondoly, ale není to zrovna elegance podle mého gusta. Určitě bych ale přivítal nějaký bližší popis, co se týká rozměrů.., je to možné? :) M.

Ani mě se gondoly od pana Reicharda moc nelíbí a co slyším z okolí tak nejsem sám, ovšem jako výrobce modelů a osoba má u mě velké uznání a obdiv!!! Určitě to není lehké v dnešní době produkovat a hlavně úspěšně prodávat. Proti gustu žádný..... s tím plně souhlasím, každému se líbí a koupí něco jiného, otázkou je jestli, když bude model navíc i elegantní a hezký nekoupí jej ještě více lidí??
Poslední úprava: 11 roky 6 měsíce nazpět

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
11 roky 6 měsíce nazpět #14146 napsal Bohuslav Reichard
Odpověď od Bohuslav Reichard na téma Stavba F5j větroně
Posílám slíbené míry: 23x12mm-to jsou vnitřní průměry a délku mám 1100mm(trubky.Váha trubky je 40g.V každé gondolce jsou už zalaminované matice, ve všech stejně,takže jsou volně zaměnitelné.Lože křídla svírá s vrchní stranou trubky úhel 1,5 st..To, že je na spodní gondolce porušená "čistá linie" je proto,že v tom místě budou serva pro kormidla a potřebuji aby se lanka moc nedotýkala trupu.Proto je taky nahoře naznačena druhá kabinka.Ono totiž do trupu á lá násada na koště se serva která tam chci dát nevejdou.

Více
11 roky 6 měsíce nazpět - 11 roky 5 měsíce nazpět #14150 napsal Michal Cink
Odpověď od Michal Cink na téma Stavba F5j větroně

[Ani mě se gondoly od pana Reicharda moc nelíbí a co slyším z okolí tak nejsem sám, ovšem jako výrobce modelů a osoba má u mě velké uznání a obdiv!!! Určitě to není lehké v dnešní době produkovat a hlavně úspěšně prodávat. Proti gustu žádný..... s tím plně souhlasím, každému se líbí a koupí něco jiného, otázkou je jestli, když bude model navíc i elegantní a hezký nekoupí jej ještě více lidí?

To se už ale s tou elegancí, dostáváš Tomáši na tenký led hodnocení třeba krasobruslení. :) Pro výrobce modelů nejdůležitější je stejně nakonec to, co si přeje zákazník.
Poslední úprava: 11 roky 5 měsíce nazpět

Více
11 roky 5 měsíce nazpět #14151 napsal TomHlavinka

Michal Cink napsal:

[Ani mě se gondoly od pana Reicharda moc nelíbí a co slyším z okolí tak nejsem sám, ovšem jako výrobce modelů a osoba má u mě velké uznání a obdiv!!! Určitě to není lehké v dnešní době produkovat a hlavně úspěšně prodávat. Proti gustu žádný..... s tím plně souhlasím, každému se líbí a koupí něco jiného, otázkou je jestli, když bude model navíc i elegantní a hezký nekoupí jej ještě více lidí?

To se už ale s tou elegancí, dostáváš Tomáši na tenký led hodnocení třeba krasobruslení. :) Pro výrobce modelů nejdůležitější je stejně nakonec to, co si přeje zákazník.

ano, přesně tak!! Znám jednoho jediného výrobce, který dělá co si přeje zákazník (rozumný) a to je pan Patrik Heinrich

Více
11 roky 5 měsíce nazpět #14152 napsal Nacelnik
Odpověď od Nacelnik na téma Stavba F5j větroně
Ahoj,
Tomáši omlouvám se, ale je toto příliš tvrdé hodnocení! Neznám těl ani tvůj příběh, ale pochybuji, že jsi vyzkoušel všechny výrobce, abys toto mohl napsat.

Já těch výrobců znám vícero a nebudu jmenovat, protože bych urazil ostatní, se kterými jsem nehovořil.

David
PS: Zrovna pan Reichard a ještě jeden, z hlavy to nedám, tak se snaží alespoň pomoci. Za mě má pan Reichard palec nahoře!

Více
11 roky 5 měsíce nazpět - 11 roky 5 měsíce nazpět #14153 napsal TomHlavinka

David Hromka napsal: Ahoj,
Tomáši omlouvám se, ale je toto příliš tvrdé hodnocení! Neznám těl ani tvůj příběh, ale pochybuji, že jsi vyzkoušel všechny výrobce, abys toto mohl napsat.

Já těch výrobců znám vícero a nebudu jmenovat, protože bych urazil ostatní, se kterými jsem nehovořil.

David
PS: Zrovna pan Reichard a ještě jeden, z hlavy to nedám, tak se snaží alespoň pomoci. Za mě má pan Reichard palec nahoře!

Davide přečti si to ještě jednou nebo raději dvakrát...
napsal jsem, že já znám pouze jednoho jediného výrobce, který slyší hlas lidu, né že ze všech co existují je Heinrich jediný!!!
Rozhodně jsem všechny nevyzkoušel a rozhodně to v plánu nemám. Z těch co znám já je Heinrich jediný, to je vše co jsem chtěl napsat!! I u mě má B. Reichard palec nahoru viz předchozí příspěvky!! Ze své strany tuto diskusi ukončuji, protože se to začíná směřovat jiným směrem, než je původní téma. Nerad bych, aby ze stoupáku stala žumpa typu Rcmanie.
Navíc mě vždy fascinuje, že když se diskutuje na nějaké odbornější téma, výrobu technologii, postupy atd. Diskutují 3-4lidi jakmile se diskuse stočí do fáze politické, tak se objevují další a další o kterých doteď slyšet nebylo...
Poslední úprava: 11 roky 5 měsíce nazpět

Vygenerováno za 0.302 sekund