- Obdržená poděkování: 0
Stavba F5j větroně
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 5 měsíce nazpět #14179
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Stavba F5j větroně
Ta Reichard gondola se dá popsat jako "komerční podoba Supry". Prostě koncept s pylonem stejný, gondola ale není udělaná "soutěžně minimalisticky", ale pro normální uživatele, kteří chtějí mít dost prostoru na montáž atd.
Podle mě to má něco do sebe, asi to není ideální pro soutěžní speciál kde si hrajeme na minimální odpor atd za každou cenu, ale v jiných případech to je spíš výhoda.
Podle mě to má něco do sebe, asi to není ideální pro soutěžní speciál kde si hrajeme na minimální odpor atd za každou cenu, ale v jiných případech to je spíš výhoda.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Mirek Kotula
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 5 měsíce nazpět #14181
napsal Mirek Kotula
Odpověď od Mirek Kotula na téma Stavba F5j větroně
Narychlo jsem vyřízl jádra pro F5J V+S. V příloze jsou fotky s rozměry a váha, ta je na hrubo 21g po dobroušení předpokládám nějakých 18 až 19g. Doufám, že nemusím dopočítávat plochu a gramáž potahu, ten vyjde, když budu dělat lehouše, určitě lehčí než jádra.
Příloha nebyla nalezena.
Příloha nebyla nalezena.
Příloha nebyla nalezena.
Příloha nebyla nalezena.
Příloha nebyla nalezena.
Příloha nebyla nalezena.
- TomHlavinka
- Skoro bůh
-
Méně
Více
11 roky 5 měsíce nazpět #14183
napsal TomHlavinka
Odpověď od TomHlavinka na téma Stavba F5j větroně
Prozradíte co je na SOP použito za profil, zajímavý - takový teňunký.. Jak se éro s takovým profilem chová?
Nevím jak u SOP - to nedovedu posoudit, ale u VOP jsme zkoušeli několik profilů z řady HT. Nejlépe to chodilo s tím nejtupějším. Něco podobného mi později potvrdil Zdeněk Vojkůvka. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Dovede to někdo vysvětlit??
Nevím jak u SOP - to nedovedu posoudit, ale u VOP jsme zkoušeli několik profilů z řady HT. Nejlépe to chodilo s tím nejtupějším. Něco podobného mi později potvrdil Zdeněk Vojkůvka. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Dovede to někdo vysvětlit??
- Michal Cink
- Expert
-
Méně
Více
11 roky 5 měsíce nazpět - 11 roky 5 měsíce nazpět #14185
napsal Michal Cink
To je zajímavé. Jak se projevilo lepší chození VOPky s konkrétním profilem a co jste všecko zkoušeli?
M.
Odpověď od Michal Cink na téma Stavba F5j větroně
Prozradíte co je na SOP použito za profil, zajímavý - takový teňunký.. Jak se éro s takovým profilem chová?
To je zajímavé. Jak se projevilo lepší chození VOPky s konkrétním profilem a co jste všecko zkoušeli?
M.
Poslední úprava: 11 roky 5 měsíce nazpět Důvod: prawopis
- Mirek Kotula
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 5 měsíce nazpět #14189
napsal Mirek Kotula
Co to je za profil fakt nevím, vyhrabal jsem nějaký starý šablony, tloušťka u kořene cca 8%.
- Mirek Kotula
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 5 měsíce nazpět #14190
napsal Mirek Kotula
Velice zdařilou gondolku pro F5J vyrábí Jirka Váňa, pro hloubku křídla 250 až 260mm, délka od přepážky po náběžku křídla je 330mm. Je vyrobena z uhlík-kevlaru.
Vygenerováno za 0.301 sekund