Stavba F5j větroně

Více
11 roky 5 měsíce nazpět #14224 napsal draceq
Odpověď od draceq na téma Stavba F5j větroně
Neboj, budeš první, kdo bude znát termín :)

Zatím si hraju s elektronikou.... No a protože se mi nelíbilo zobrazení hodnot na displeji, trochu jsem se zaučil v LUA scriptech a využil další možnosti softwaru vysílače - tedy moci si upravit informace zobrazované na displeji podle svého.... Hned je to přehlednější ;)

Příloha nebyla nalezena.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
11 roky 5 měsíce nazpět #14225 napsal Beseda
Odpověď od Beseda na téma Stavba F5j větroně
Na jakém vysílači tohle jde dělat?

Více
11 roky 5 měsíce nazpět #14226 napsal draceq

Více
11 roky 5 měsíce nazpět - 11 roky 5 měsíce nazpět #14227 napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma Stavba F5j větroně
Jó jó, FrSky... teď to bude 4 sezóna co používám FrSky modul s telemetrií ve vysílači JR X9II a nemá to chybu... na FrSky nedám dopustit! Přijímače mám jedno i obousměrný, a všechno chodí jako panna :P Na to nejsem z jiných systémů teda moc zvyklej...

Dokonce jsem i uvažoval o tom vysílači Taranis, ne že bych byl nespokojenej s JR X9II, ale jen tak ze zvědavosti bych možná i omrknul jeho možnosti a komfort programování...

V každým případě mám teď na cestě další přijímače FrSky, včetně jednoho malýho obousměrnýho 4-kanálu do F3K LongShot od Ivana Hořejšího. Na jaře vyzkouším styl Bugár B) Tam to nakrmím 1-článkem LiPol a telemetrie ohlídá napětí na jednočlánku v letadle.
Poslední úprava: 11 roky 5 měsíce nazpět

Více
11 roky 4 měsíce nazpět #14277 napsal Beseda

Bohuslav Reichard napsal: V příloze posílám fotky gondolek které používáme pro eroplány o rozpětí 3,4 až 4m.

Našel by se kompletní i s trubkou, jeden (možná dva) s těch větších trupů navíc? Měl bych zájem.

Více
11 roky 4 měsíce nazpět #14284 napsal Beseda

Bohuslav Reichard napsal: Posílám slíbené míry: 23x12mm-to jsou vnitřní průměry a délku mám 1100mm(trubky.Váha trubky je 40g.V každé gondolce jsou už zalaminované matice, ve všech stejně,takže jsou volně zaměnitelné.Lože křídla svírá s vrchní stranou trubky úhel 1,5 st..To, že je na spodní gondolce porušená "čistá linie" je proto,že v tom místě budou serva pro kormidla a potřebuji aby se lanka moc nedotýkala trupu.Proto je taky nahoře naznačena druhá kabinka.Ono totiž do trupu á lá násada na koště se serva která tam chci dát nevejdou.

Bohouši. chtěl bych dát křídlo na dva šrouby za sebou. Šlo bi udělat gondolu bez těch zalitých matic? Až budeš moct, ozvy se na mail: MVano@seznam.cz

Vygenerováno za 0.230 sekund