- Obdržená poděkování: 0
Magic
- Vladimír Čermák
- Skoro bůh
-
Neotočil, funguje to jak píšu,vyzkoušej si to.Radek Novotny napsal: ...si to otocil, ne? Kdyz prudce vybere a houpne, tak teziste je moc v zadu, tedy lehky na predek...
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Milan Chalupník
- Malý bůh
-
- Jiří Veselovský
- Malý bůh
-
Jsou 3 dny do EC a tak provokuje a dělá si prdelky.Radek Novotny napsal: ...si to otocil, ne? Kdyz prudce vybere a houpne, tak teziste je moc v zadu, tedy lehky na predek...
Když mi bylo asi 7 let, tak jsem měl éro bez těžiště. Hledal jsem ho všude možně, nahoře, dole, na hlavici (byla to Čížkova Vosa) a těžiště nikde. Je ale fakt, že tenkrát v padesátých letech těch těžišť ještě moc nebylo. Rozděloval je Svazarm. :lol:
- Jiří Veselovský
- Malý bůh
-
Kdysi, cca před 15 lety, měl v RC modelech příspěvek Standa "Pérák" Perkovič z Chomutova, kde vysvětloval zalétávání házedla(???), to si už nepamatuji. Na celém jeho povídání bylo zajímavé to, že už tehdy uváděl "dive test" obráceně. Vrtalo mi to hlavou a protože se se Standou znám přes 40 let a občas se vídáme, tak jsem to s ním konzultoval. Potvrdil mi to, co napsal.
Dobře. Říkal jsem si, že je to asi nějaká zvláštní "komotau strasse" a dál jsme s kolegy vyhodnocovali D-T podle "našeho" způsobu. Tzn. vybírá to rychle, šup těžiště dozadu, až se dosáhlo vybírání pozvolného. To ovšem za předpokladu, že jsou v pořádku jak úhel náběhu, tak úhel seřízení (třeba za pomoci malých korekcí).
Je fakt, že v dnešní době není nic jisté, ani třeba diferenciace, což jsme např. zjistili při lítání svahového kombatu (samokřídla). Stále jsme to štelovali a pak najednou přišel David Kyjovský s tím, že lítá obrácenou diferenciaci na elevonech a fakt, bylo to ono.
Takže pokud existují ještě další teorie, sem s nimi (povídání od Michala Vágnera znám zpaměti, moje bible). Je okurková sezóna (mimo důchodovou a zdravotní reformu), tak ať řeč nestojí.
- Milan Chalupník
- Malý bůh
-
- jan kadlec
- Odborník
-
Jirko, je nová doba !!! Dnes je to jen o finančních možnostech, kolik si jich ( těžišť - to je divné slovo ) pořídíšJiří Veselovský napsal: Když mi bylo asi 7 let, tak jsem měl éro bez těžiště. Hledal jsem ho všude možně, nahoře, dole, na hlavici (byla to čížkova Vosa) a těžiště nikde. Je ale fakt, že tenkrát v padesátých letech těch těžišť ještě moc nebylo. Roděloval je Svazarm. :lol:
Opět jsi mě výborně pobavil.