Stoupákovská anketa - vyhodnocení

Kategorie: Ostatní Zveřejněno: čtvrtek 26. září 2013 19:00 Napsal admin

Tak anketa nám běží už téměř měsíc a přišel čas ji vyhodnotit. I přesto, že hlasovalo málo lidí, tak máme vypovídající výstup z celé této akce. S výsledky bych se tedy rád podělil i s ostatními, ať víte jak na tom vlastně jsme. Kdybych to měl nějak shrnout, tak od doby, co jsou zde články zde chodí více a více lidí. Na jednu stranu mně to těší, ale na stranu druhou dělá vrásky, neboť musím psát články jen já a nemohu být všude. Toho bych opět využil k malé "masivní letákové kampani"  a poprosil bych vás, abyste jako účastníci nějaké akce poté v klidu domova napsali i krátké resumé o co šlo, co se dělo atd. Diakritiku nebo styl psaní vůbec neřešte, jde hlavně o fakta a zbytek si vymyslíme my :)

Co se týká ankety samotné, tak se můžete podívat níže, co jste si nakonec "odanketovali."

 

Návštěvnost

Tento bod nebyl nikde zařazen, ale je dobré s ním asi začít. Na grafu je vidět jak se za dobu své existence pomalu, ale jistě stává Stoupák.cz navštěvovaným. Doufám, že mu zachováte přízeň i nadále. Rád bych zachoval komorní styl celých stránek včetně realných jmén (žádné schovávání za NICKy) atd. Děkujeme za dosavadní, ale i budoucí zájem :) Mimochodem od 1.1.2011 jsme zobrazili téměř jeden milion stránek.. To na úzce zaměřený web není špatné.

navstevnost

 

Jak často chodíš na Stoupák.cz ?

ank1

* Přiznejte se, kdo je tady nejvícekrát ? :)

 

Proč chodíš na Stoupák.cz ?

ank2

* Velmi překvapivé výsledky. Když jsem zaváděl články, nečekal jsem že se stanou nakonec hlavním tahákem tohoto webu. A proto i vy můžete připojit svou ruku k dílu a podílet se na tvorbě ... 

Spokojenost se stránkami

ank3

* Naštěští jsme nedostali žádné nelichotivé hodnocení ... lidé co hlasovali jsou vyložene hodní :)

Spokojenost s články

ank4

Ochota podílet se na chodu stránek

ank5

* Těší mě výsledek, tak doufejme, že se tedy odváží více kolegů a společně budeme moci i nadále hltat reportáže ze soutěží, na kterých jsme nemohli osobně být, nebo technické informace a rady.

Na závěr děkuji všem co se účastnili a jako třešnička na dortu je informace, že v brzké době se snad setkáme se stoupákovskou soutěží v letecké tématice o hodnotné ceny! Těšte se.

Aleš Krátký

 

Zobrazeno: 8522

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám