Vyhrajte nový Altis V4!

Kategorie: Ostatní Zveřejněno: pondělí 30. září 2013 11:38 Napsal admin

Chcete mít jeden z nejnovějších modelů výškoměrů s integrovaným OLED displejem, vhodný nejen pro kategorie F5J nebo RCEV? Není nic jednoduššího. Prostě ho vyhrajte s firmou AerobTec a Stoupákem! Od 1. října do 1. listopadu 2013 budete moci odeslat maximálně dvě fotky na téma "létám nízko, létám rád, výškoměr je kamarád" :). Fotografie musí být zaměřená na modelařinu (takže neposílejte fotky Eurofighteru žhavícího tryskama dráhu letiště na Dnech NATO), ideálně by se měla pak tématicky točit okolo větroňů, výšky, nížky, měření výšek, výškoměrů v modelech... no prostě namáhejte mozkové závity, výhra za to stojí!  Kreativitě a hlavně vtipným nápadům se meze nekladou, primárně nerozhoduje technická kvalita fotografie (nemusíte tedy žhavit linku na Honzu Saudka), ale jde o nápad! Podmínkou účasti v soutěži je být registrován na Stoupáku.

Od 1.11.2013 bude zde na stránkách www.stoupak.cz z došlých fotografí vytvořena galerie a spuštěno hlasování na dobu 1 týdne. Hlasovat mohou pouze registrovaní uživatelé Stoupáku a ten, kdo bude mít nejvíce hlasů, vyhrává zbrusu nový výškoměr Altis V4 od firmy Aerobtec 

 AE
stoupak 

 

  • PRAVIDLA SOUTĚŽE:

  • Zasílat fotografie a hlasovat mohou pouze soutěžící registrovaní a přihlášení na stoupak.cz, a to pouze přes formulář na stránkách www.stoupak.cz.

  • Do soutěže budou zařazeny pouze fotografie, doručené přes formulář na stránkách www.stoupak.cz v období 1.10.2013 00:01 hod do 1.11.2013 23:59 hod.

  • Každý soutěžící smí odeslat dvě soutěžní fotografie. V případě, že jich odešle více, budou brány v potaz pouze dvě poslední (dle data odeslání).

  • Hlasování bude spuštěno na dobu 1 týdne po ukončení sběru fotografií (1. 11. 2013). Hlasování bude umožněno opět pouze přihlášeným a registrovaných členům Stoupak.cz. Každý hlasující může přidělit pouze 1 hlas, a to libovolné fotografii mimo svou vlastní (nemůže tedy hlasovat sám pro sebe).

  • Autor fotografie, která v hlasování obdrží nejvyšší počet hlasů, získá zcela nový výškoměr Altis V4 od firmy AerobTec!

  • V případě, že dojde ke shodě v počtu hlasů, rozhodne o vítězi porota složená ze zástupců fy. Aerobtec a portálu Stoupák.cz.

  • Fotografie musí být ve formátu jpg nebo jpeg, o maximální velikosti 5MB.
  • Výhru v soutěži nelze vymáhat soudní cestou.
  • Účastí v soutěži poskytuje autor fotografie autorská práva k využití fotografie v rámci dané soutěže, pro účely propagace výrobků fy. Aerobtec a pro užití na portálu Stoupak.cz
  • Bude-li administrátorem serveru Stoupak.cz zjištěn pokus o podvodné získání hlasů (např. zakládáním falešných účtů), nebude na tyto hlasy brán zřetel.

Soutěž již probíhá ZDE.. nelze odeslat nové fotky.

Zobrazeno: 8585

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám