Novinky v roce 2015 ?

Kategorie: Ostatní Zveřejněno: neděle 29. březen 2015 18:44 Napsal Aleš Krátký

Tak nám za chvílí začíná nová soutěžní sezóna a to s číslem 2015. Dovolím si říci, že bude rozhodně těžší než sezóna předešlá, neboť pilotů přibývá a těch, co to berou vážně, také a tak i výkony jsou krutější a krutější. Soupeře moc neovlivníme, ale techniku ano a proto by bylo fajn udělat si nějaké resumé novinek v technice pro tento rok.

Tento článek neberte jako nějaký rozcestník nebo rádce, ale spíše takovou žádost o to, aby jsme se podělili jako modeláři s ostatními modeláři.

Co se týče RCEV (O,N,K) tak ke mne se donesla snad jen jedinná novinka a to model Elements od Slovenského kolegy Vladimíra Rúčky, dále se snad chystá i novinka od pana Reicharda, Produkce Zenů mi není známa, ale prý se týto létavé letadla dají sehnat, Ypsi je nedosupný a snad něco kupí kolegové z Čech ?

F5J - Zde jsem zaznamenal hlavně trend v odlehčování a to jak u modelů Pike, tak i u Maxy a dozajista i jiných ? Z Česko-Slovenských luhů a hájů jsem zaslechl o modelu Orla od Karola Chyby, Mandarinovi 2.0 a novém modelu pro F5J z díly pana Reicharda a to Aladin. 

 

Pokud víte o něčem dalším, jako že určitě víte, nebojte se a podělte se s kolegy v tomto vlákně prosím.

Mnoho leteckých úspěchu přeje Aleš Krátký

Zobrazeno: 6490

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám