Kniha - "Občas se zadaří" - Výsledek soutěže :)

Kategorie: Ostatní Zveřejněno: sobota 31. říjen 2020 13:04 Napsal Aleš Krátký

Ať už jsme mladí nebo "ostřílení" letci, každý z nás ma dozajista spoustu příhod nejen ze soutěžení, ale i tréningů, večerních seancí a kdo ví čeho všeho okolo modelářství nebo i opravdového letectví v reálných "modelech". A někteří z nás mají těch příchod tolik, že si zaslouží je sepsat. A proč né třeba rovnou v podobě knihy ?

Když jsem před pár dný viděl na Lomcováku zmínku o této knize, řekl jsem si "hmm, to může být docela zajmavé čtení..." No a večer už jsem mluvil s Honzou, že by byl rád, kdyby se o jeho příhodách dozvěděli i čtenáři Stoupáku. No tak tedy, zde ji máte v plné kráse :) A aby toho nebylo málo, tak si zdější osazenstvo může o knihu zasoutěžit, a těšit se na to, že ji nalezne od Stoupáku (a Honzy) pod stromečkem.

Soutěž začíná TEĎ, a končí 31.11.2020 v 23:59:59. Ze všech, co se přihlásí budeme náhodne losovat číslo přihlášky, a ten, jehož registrace bude číslu odpovídat knihu získá. 

Edit 1.12.2020 - Vítěž je na konci článku

Zašleme ji poštou přímo pod vánoční stromeček ;)

Knihu lze zakoupit na této adrese pokud nechcete spoléhat na štěstí, nebo čekat celý dlouhý měsíc. Cena 550,- Kč s DPH (bez poštovného)

Níže ukázky z knihy, a zcela dole přilašovací formulář.. Tak do toho !

 jan kohout obalka finální

page 0001

page 0002

page 0003

page 0004


 Ze všech zůčastněných nakonec gratulujeme Milanu Chalupníkovi, kterého naše "kolo štěstí" (pro ostatní kolo neštěstí) dotočilo svou výherní rafičkou právě na tohoto účatníka :) Gratulujeme Milane. Kontaktujeme tě emailem.

vyherceknihy2020

Zobrazeno: 2177

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám