Kniha "Občas se zadaří" - Info a soutěž
- Aleš Krátký
- Autor tématu
- Administrátor
Méně
Více
31. říj 2020 16:11 #23553
od Aleš Krátký
Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?
Kniha "Občas se zadaří" - Info a soutěž vytvořil uživatel Aleš Krátký
Vzhledem k tomu, že jsme tento rok dolétali, tak co kdyby jsme si o létání alespoň četli ? Více o knize, kterou můžete vyhrát pod stromeček v odkazu níže.
stoupak.cz/clanky/ostatni-clanky/269-kniha-obcas-se-zadari
stoupak.cz/clanky/ostatni-clanky/269-kniha-obcas-se-zadari
Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Jiří Veselý
- Pokročilý
Méně
Více
- Obdržená poděkování 2
31. říj 2020 17:47 #23554
od Jiří Veselý
Odpověděl Jiří Veselý pro téma Kniha "Občas se zadaří" - Info a soutěž
Zdravím.
Kdepak dolétali. Minulý týden se vyskytly u nás v Oldřichově, neobvyklé podmínky. Šel jsem asi do padesáti metrů a zdálo se mi, že to zvedá. Vypínám motor. V okruhu dobrých cca 400m to nosilo úplně všude. Točil jsem nahoru, sestupoval do viditelné výšky, měnil místa a čas ubíhal. Říkám si "co takhle hodinovku?" Uběhlo 50 min. a ouha - díra. Rychle k lesu, kde by se to mohlo zvednout - ne. Zvedl to stoupák až za lesem. Tak to zkusím na hodinu a půl. Palce mě už pořádně bolí ale chci vydržet, když najednou si uvědomím, že serva také žerou proud. Na nic nečekám a kolmo dolů. Přistání 1hod.20min. Palce už skoro necítím, ale ten pocit létat ve stálém stoupáku a uvedený čas, bolest vyrovná. Doma zkoumám, proč tak neobvyklé podmínky. Po celou dobu bylo zataženo. Jediné co mě napadá je mohutně fregventovaná silnice a v dáli tepelná elektrárna a vánek směrem od silnice a elektrárny. Dnes to bylo skoro to samé, ale v trochu slabší formě. Tak proč bych si četl, když jsou tak výborné letové podmínky. Brzy se ochladí a začnu létat z auta. Takže žádný konec sezony. V zimě to nosí skvěle a z teplého auta to je pohoda. Jen to okno nahoru omezuje výhled. JIVE.
Kdepak dolétali. Minulý týden se vyskytly u nás v Oldřichově, neobvyklé podmínky. Šel jsem asi do padesáti metrů a zdálo se mi, že to zvedá. Vypínám motor. V okruhu dobrých cca 400m to nosilo úplně všude. Točil jsem nahoru, sestupoval do viditelné výšky, měnil místa a čas ubíhal. Říkám si "co takhle hodinovku?" Uběhlo 50 min. a ouha - díra. Rychle k lesu, kde by se to mohlo zvednout - ne. Zvedl to stoupák až za lesem. Tak to zkusím na hodinu a půl. Palce mě už pořádně bolí ale chci vydržet, když najednou si uvědomím, že serva také žerou proud. Na nic nečekám a kolmo dolů. Přistání 1hod.20min. Palce už skoro necítím, ale ten pocit létat ve stálém stoupáku a uvedený čas, bolest vyrovná. Doma zkoumám, proč tak neobvyklé podmínky. Po celou dobu bylo zataženo. Jediné co mě napadá je mohutně fregventovaná silnice a v dáli tepelná elektrárna a vánek směrem od silnice a elektrárny. Dnes to bylo skoro to samé, ale v trochu slabší formě. Tak proč bych si četl, když jsou tak výborné letové podmínky. Brzy se ochladí a začnu létat z auta. Takže žádný konec sezony. V zimě to nosí skvěle a z teplého auta to je pohoda. Jen to okno nahoru omezuje výhled. JIVE.
- Aleš Krátký
- Autor tématu
- Administrátor
29. lis 2020 20:24 #23586
od Aleš Krátký
Odpověděl Aleš Krátký pro téma Kniha "Občas se zadaří" - Info a soutěž
Tak chlapci a děvčata, máte poslední den, aby jste se přihlásili a vyhráli tuto knihu na dlouhé zimní večery, tak šup šup
- Aleš Krátký
- Autor tématu
- Administrátor
01. pro 2020 11:38 #23596
od Aleš Krátký
Odpověděl Aleš Krátký pro téma Kniha "Občas se zadaří" - Info a soutěž
Poděkovali: Milan Chalupník
- Milan Chalupník
- Expert
Méně
Více
- Obdržená poděkování 27
01. pro 2020 12:49 - 01. pro 2020 12:50 #23597
od Milan Chalupník
Odpověděl Milan Chalupník pro téma Kniha "Občas se zadaří" - Info a soutěž
Ježíšek existuje a nebo "občas se zadaří", díky moc .
Honzovy řádky si moc rád přečtu, štěstí, že jsem si ji ještě nekoupil. Zimní liga bude asi přesunuta na 12.12., třeba se tam objeví i s podepsanou knížkou.
Honzovy řádky si moc rád přečtu, štěstí, že jsem si ji ještě nekoupil. Zimní liga bude asi přesunuta na 12.12., třeba se tam objeví i s podepsanou knížkou.
Poslední změna: 01. pro 2020 12:50 uživatelem Milan Chalupník.
- Bohumil Hejl
- Začátečník
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
01. pro 2020 13:59 - 01. pro 2020 14:00 #23600
od Bohumil Hejl
Odpověděl Bohumil Hejl pro téma Kniha "Občas se zadaří" - Info a soutěž
Gratuluji k výhře, ale měls to o fous.
Poslední změna: 01. pro 2020 14:00 uživatelem Bohumil Hejl.
Poděkovali: Milan Chalupník
- Milan Chalupník
- Expert
Méně
Více
- Obdržená poděkování 27
01. pro 2020 17:30 #23604
od Milan Chalupník
To teda jo. Díky
- Milan Chalupník
- Expert
Méně
Více
- Obdržená poděkování 27
12. pro 2020 18:46 #23669
od Milan Chalupník
Přílohy:
Poděkovali: Aleš Krátký
Vygenerováno za 0.442 sekund
Přihlášení
Poslední příspěvky
-
- Zimní liga F5J 2024/25 (6 Příspěvky)
- Otevřeli jsme přihlašování na druhou ZL v sobotu 23.11., aby vznikl dostatečný předstih s...
- v Letecké kategorie / F5J
- od Milan Chalupník
- 01. lis 2024 06:36
-
- Soutěže 2025 (9 Příspěvky)
- LMK Hořice - zatím nepotvrzené termíny: 19.4.2025 RCEV 8.5.2025 F5L 14.-15.6.2025 F5J...
- v Vážná témata / Důležité
- od Petr Dušek
- 30. říj 2024 19:22
-
- Podzimní RCEP Náměšť nad Oslavou, 27.10. 2024 (4 Příspěvky)
- Po zralé úvaze jsme se kvůli malému zájmu rozhodli naši soutěž zrušit. Bylo by víc...
- v Soutěže / Soutěže v roce 2024
- od Pavel Hloušek
- 25. říj 2024 08:55
-
- Ostravská podzimní F5J, RCEV (5 Příspěvky)
- Dobrý den. Děkuji všem za víkendovou účast a hladký průběh obou soutěží. Až na drobné...
- v Soutěže / Soutěže v roce 2024
- od Kamil Kičmer
- 21. říj 2024 06:10
-
- Ostravská pevná výška 4 - nový termín (4 Příspěvky)
- A pro opravdové nadšence přidávám i odkaz na video:...
- od Lubomír Šášek
- 13. říj 2024 15:12
-
- Pozor F5L Roudnice nad Labem se přesouvá na 12.10.... (1 Příspěvky)
- Soutěž č:707 se přesouvá na 12.10.2024
- od Jaromír Kamenský
- 10. říj 2024 16:43
Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.