× Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky

file F5J Sázava 2018

Více
23. kvě 2018 06:51 #20357 od Alois Hrabáček
Odpověděl Alois Hrabáček pro téma F5J Sázava 2018
Petře, budeš vítán. A veřejné poděkování za zapůjčení měřicích pásek. Já si na Hořice nikdy nestěžoval! Čím větší vítr, tím lepší umístění!!! :)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
23. kvě 2018 08:25 #20360 od Petr Dušek
Odpověděl Petr Dušek pro téma F5J Sázava 2018
O stížnosti nebyla řeč, vše bylo míněno v dobrém, pokud to snad vyznělo jinak.

Tak ať počasí vydrží!

Více
23. kvě 2018 09:22 #20361 od Alois Hrabáček
Odpověděl Alois Hrabáček pro téma F5J Sázava 2018
Já to beru v dobrém! Pokud bys ses nudil o víkendu, tak už můžeš přijet v pátek nebo v sobotu ráno a dám Ti pořadatelskou funkci. Ubytování, stravování budeš mít zajištěno!!!

Více
23. kvě 2018 11:28 #20364 od Petr Dušek
Dík za velkorysou nabídku ;) . Spokojím se s rolí diváka, pomocníka a fotografa.

Více
24. kvě 2018 13:40 #20377 od Bedřich Koros
Odpověděl Bedřich Koros pro téma F5J Sázava 2018
Ahoj,
asi jsem nějak mimo , ale nikde nemohu najít propozice-ještě jsem je nečetl - prosím o pomoc.

Děkuji BK

Více
24. kvě 2018 14:09 #20378 od Aleš Krátký
Odpověděl Aleš Krátký pro téma F5J Sázava 2018

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Více
27. kvě 2018 18:35 #20380 od Aleš Krátký
Odpověděl Aleš Krátký pro téma F5J Sázava 2018
Tak už asi víme jak to dopadlo...
Někdo více infa ?

Fotky od J.Bačiaka (na FB) zde

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Více
27. kvě 2018 19:25 - 27. kvě 2018 20:02 #20381 od Petr Dušek
Nejlepší pětka...

A několik dalších fotek zde v galerii .
Přílohy:
Poslední změna: 27. kvě 2018 20:02 uživatelem Petr Dušek. Důvod: Odkaz na galerii fotek

Více
28. kvě 2018 09:59 - 28. kvě 2018 10:10 #20389 od Petr Dušek
Zde krátký sestřih z finálových letů.

https://youtu.be/c0MeuyL-wUk

Komentář pro nezúčastněné - v prvním startu celkem nuda zpestřená pouze zaspáním Radkova pomocníka (vlevo dole B) ) a předčasným přistáním Matúše Dudáše. Ve druhém startu pro zajímavost uvádím vypínací výšky, Tomasz Frak 20m (žlutý model), nad ním Radek Malčík 27m, v tomto letu odpadají dva favorité, Marko Gaĺa a Juraj Adámek (3. a 4. místo po základu), toto bohužel na videu není vidět. Ve třetím startu přituhuje, nejdříve přistává Tomasz Frak (5:37), chvilku po něm končí svoje naděje za stromy vítěz základní části Primož Rižner (6:32), pak jsem promeškal boj Radka Malčíka nad korunami stromů, na videu už je pouze okamžik kdy je zachráněn a stává se budoucím vítězem soutěže.
Poslední změna: 28. kvě 2018 10:10 uživatelem Petr Dušek.

Více
28. kvě 2018 11:06 #20391 od Tomas Hruby
Odpověděl Tomas Hruby pro téma F5J Sázava 2018
On totiž pořadatel před prvním finále nějak zapomněl na signál minuta do startu a zaskočil víc lidí, tuším že nejhůř dopadl Primož Rižner. Ale reálný vliv na výsledek to nemělo u nikoho, tak žádné protesty ani větší rozruch nebyla.
U mne s Radkem to navíc byla spíš humorná vložka, kde se projevila naše sehranost - při rychlém zvedání se s modelem jsem jen sledoval roztočení vrtule a okamžitě po něm házel ještě nesrovnaný, stálo nás to cca jednu vteřinu. Zábava přihlížejícím zlomyslníkům budiž přána :-)

Pro pobavení - zjistil jsem, že časoměřiči v Lanškrouně (což jsou vesměs ortodoxní větroňáři) se vysloveně baví při tom, jak Radka Malčíka naviguji při motorovém letu: styl "nízko, ale nestoupej, Willy podobně - jsi výš nestoupej - stejně - drž - drž - stejně jako Marko - jde nahoru, přidej pět metrů - stop, stejně jako Willy - vypnuto..." zjevně budí pobavení, hlavně když je okamžik "vypnuto" pod 30 metrů :-)

Vygenerováno za 0.388 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám