file motyl nebo klasika ?

Více
24. kvě 2012 06:39 #7150 od Bohumil Janák
Odpověděl Bohumil Janák pro téma motyl nebo klasika ?
Dotaz na zkušené piloty.
Při zalétávání nového modelu,jsem měl plovoucí výškovku a směrovku ve tvaru F3K.Směrovku jsem chtěl pro lepší účinnost.Jelikož se mi nepodařilo systém plovoucí výškovky doladit,tak jsem to odstranil a nahradil motýlem.Není to špatný,ale samozřejmě jsem ho přilepil moc natažený,tak jsem ho po několika startech a na doporučení kolegů odstranil a přilepil znovu.Bylo mi řečeno,ať zkusím zmenšit úhel,měl jsem tam asi 120°na 90°.Hned včera večer jsem to šel zkusit a musím říct,že super.Přilepil jsem to dobře,nemusím trimovat,na výškovku reaguje citlivěji,musím přidat expa. a na směrovku to reaguje taky lépe.
O co vlastně jde.Použil jste někdo úhel 90° na motýlu?Jde o elektromodel r.2400mm a váha 1000g.
Boban ;)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
24. kvě 2012 06:48 #7151 od Aleš Krátký
Odpověděl Aleš Krátký pro téma motyl nebo klasika ?
ja mel na motylu zhruba 110st.
vim ze se rika : chces vice vyskovku, dej az 120, chces vice smerovku ? dej 90.

ale to je takova obecna poucka co zna kazdy zeano

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Více
24. kvě 2012 07:24 #7152 od Bohumil Janák
Takže těch 90°je OK,když potřebuji více směrovky,že?Na další model udělám klasiku,ale výškovku budu šroubovat na konec trubky na lože,abych mohl případně podkládat.
Boban ;)

Více
24. kvě 2012 10:39 #7153 od Aleš Krátký
tak ja mam taky ted na letadle vyskovku / smerovku ala hazedlo.
vyskovka je na kozliku,takze ji lze snadno urazit a nalepit jinak :)

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Více
24. kvě 2012 10:49 #7154 od Bohumil Janák

Aleš Krátký napsal: tak ja mam taky ted na letadle vyskovku / smerovku ala hazedlo.
vyskovka je na kozliku,takze ji lze snadno urazit a nalepit jinak :)

A jak máš řešené náhony?Jaké serva?Já zkoušel kevlarovou nit a pružiny.Měl jsem výškovku plovoucí,ale nějak mi to nechodilo,pak jsem zkusil i normální táhla ze struny v bovdenu,ale to se mi taky nějak nevracelo,tak jsem se naštval a vyrobil ještě jednu výškovku,tu rozřezal a byl motýl.Tam se mi náhony vrací.
Boban ;)

Více
24. kvě 2012 12:15 #7157 od Aleš Krátký
ja nemam plovouci, je to klasika.

jinak kytarova struha H otocena do Z v pomeru 2/3/2
a dynema kevlarova nit na ryby.

jako pohon bud savoxy 0350 a ted posledni dobou dymond D60 nebo D47

Vygenerováno za 0.311 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám