file Cirrus

Více
11. čen 2012 11:33 #7421 od Bohuslav Reichard
Odpověděl Bohuslav Reichard pro téma Cirrus
Gratuluju Milanu Chalupníkovi k výhře modelu Cirrus.Tamtami už mně donesli ,že se tam někomu nelíbila
trupová gondolka.Vývoj se nezastavil:[attachment=0:2e01q3vq]<!-- ia0 -->gondolky.JPG<!-- ia0 -->[/attachment:2e01q3vq]
Přílohy:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
11. čen 2012 11:45 #7422 od Tomas Hruby
Odpověděl Tomas Hruby pro téma Cirrus
Trochu jsme v Chomutově s mým kusem poletovali. Nejprve jsem při focení znechutil Luďka, který to řídil totálně roztrimované (měnil jsem den před akcí náhony a "trochu" mi to uteklo), pak jsem ale už tuto chybu napravil a za pomoci Standy Perkoviče jsme trochu ladili - trochu se hýbalo těžištěm a diferenciací a zvolna to začíná vypadat docela dobře.
Model budu mít určitě i na prvních českých F5J v Hořicích a narozdíl od Maďarska si myslím, že už budu mít natolik pokročilý zálet, že v případě slabšího větru možná s Cirrusem poletím soutěžně. Pokud bude fičet, tak samozřejmě v soutěži poletím se Shockem, ale Cirruse každopádně mít budu také.

Více
11. čen 2012 13:23 #7423 od Milan Chalupník
Odpověděl Milan Chalupník pro téma Cirrus

Bohuslav Reichard napsal: Gratuluju Milanu Chalupníkovi k výhře modelu Cirrus.Tamtami už mně donesli ,že se tam někomu nelíbila
trupová gondolka.Vývoj se nezastavil:[attachment=0:ivprvgfc]<!-- ia0 -->gondolky.JPG<!-- ia0 -->[/attachment:ivprvgfc]

Děkuji za gratulaci, měl jsem velmi šťastný den (víkend). Tu gondolku jsme kolektivně řešili. Pokud by to bylo možné, měl bych zájem vyměnit tu stávající za novou. Také se na soutěži špitalo o novější VOP,SOP. Je toto pravda? Díky, Milan

Více
11. čen 2012 13:59 #7424 od Bohuslav Reichard
Odpověděl Bohuslav Reichard pro téma Cirrus
Nová gondolka je delší o 40mm,t.zn.od náběžky po předek má 250mm a je počítáno se servama ve směrovce.
Kopejtka na kompositovou přední část směrovky a spodního dílu(lízátka) jsou už skoro hotová.Teď se to nachvíli
zastaví ,protože mi manželka nařídila ,že s ní pojedu na dovolenou.

Více
11. čen 2012 17:44 #7425 od Tomas Hruby
Odpověděl Tomas Hruby pro téma Cirrus
Luďa sice právem brbral na seřízení, letové fotky ale docela vyšly :-)
Přílohy:

Vygenerováno za 0.290 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám