- Obdržená poděkování: 1
Pravidla F5J na rok 2014
12 roky 2 měsíce nazpět #12127
napsal sgames
A kde se teda ukážeš ? ať víme kam nejezdit
Odpověď od sgames na téma Re: Pravidla F5J na rok 2014
Roman Vojtěch napsal:
P.S. Mám už doma „křižník“ a chtěl bych se letos na nějakou tu českou F5J bitku přijet ztrapnit. Uvidím jak to bude časově vycházet.
Roman
A kde se teda ukážeš ? ať víme kam nejezdit
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
12 roky 2 měsíce nazpět - 12 roky 2 měsíce nazpět #12128
napsal Lomcovák
Odpověď od Lomcovák na téma Re: Pravidla F5J na rok 2014
Mňo, prvně svého Pikouška musím postavit. Potom mohu začít řešit termíny, které nekolidují s F3B a jinými akcemi. Doufám, že na českou F5J soutěž se člověk nemusí hlásit několik měsíců dopředu a stejně je pod čarou na "čekačce", jak do Světového poháru F3B (pakárna).
Opravdu chci F5J pojmout jako "jen tak si pohodově zalítat". Soutěžení "na krev" mám dost v F3B a to mi úplně stačí.
Omlouvám se za OT, ale byl jsem vyzván, tak odpovídám
P.S. Týnec 3.5.? Mmmm, to je za rohem...
Opravdu chci F5J pojmout jako "jen tak si pohodově zalítat". Soutěžení "na krev" mám dost v F3B a to mi úplně stačí.
Omlouvám se za OT, ale byl jsem vyzván, tak odpovídám
P.S. Týnec 3.5.? Mmmm, to je za rohem...
Poslední úprava: 12 roky 2 měsíce nazpět
12 roky 2 měsíce nazpět #12129
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Re: Pravidla F5J na rok 2014
nene, registrace probíhají vesměs tady na stoupáku (skrze kalendář si najdeš vybranou akci,a pokud je to povoleno,jde se registrovat). Stačí týden, dva předem.
12 roky 2 měsíce nazpět #12130
napsal Lomcovák
Odpověď od Lomcovák na téma Re: Pravidla F5J na rok 2014
Jasný. Díky.
- Petr Cejnar
- Expert
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
12 roky 2 měsíce nazpět #12133
napsal Petr Cejnar
Odpověď od Petr Cejnar na téma Pravidla F5J na rok 2014
Upozornění pro všechny členy SMČR. WWW stránky Stoupák.cz nejsou oficiální stránky SMČR a tudíž ani zde nejsou, nemusí být zveřejňovány všechny propozice na soutěže a akce pořádané dle Kalendáře soutěží SMČR. To samé platí i pro způsob přihlášení na soutěže. Není podmínkou přihlášení se na soutež prostřednictvím www. stoupak .cz. Vyžádání si propozic a následné přihlášení se na soutež písemně přímo pořadateli je i nadále postup dle pravidel SMČR. .
Uveřejnění propozic a podání přihlášek prostřednictvím www.stoupak.cz je jen nádstavba pořadatele a dobrovolná aktivita správce webu.
Ing.Petr Cejnar - předseda KLeMČR SMČR
Uveřejnění propozic a podání přihlášek prostřednictvím www.stoupak.cz je jen nádstavba pořadatele a dobrovolná aktivita správce webu.
Ing.Petr Cejnar - předseda KLeMČR SMČR
12 roky 2 měsíce nazpět #12134
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Pravidla F5J na rok 2014
Tady to hodně rychle zapadne (sekce F5J).
Spíše by bylo lepši říct třeba " Hele Aleši, dej třeba ke kalendáři někde nahoru upozornění, že tady nemusí být všechny přihlášky, neboť stoupák není ofiko SMČR webem, šlo by to prosím? Děkuji. P.Cejnar"
mmj " a následné přihlášení se na soutež písemně přímo pořadateli" znamená jako středověkým dopisem nebo jak?"
Spíše by bylo lepši říct třeba " Hele Aleši, dej třeba ke kalendáři někde nahoru upozornění, že tady nemusí být všechny přihlášky, neboť stoupák není ofiko SMČR webem, šlo by to prosím? Děkuji. P.Cejnar"
mmj " a následné přihlášení se na soutež písemně přímo pořadateli" znamená jako středověkým dopisem nebo jak?"
Vygenerováno za 0.233 sekund