- Obdržená poděkování: 0
Pravidla F5J na rok 2014
- Petr Cejnar
- Expert
-
No a potvrzuješ švejkovinu českého národa. Ano soutěžící se přihlásí písemně podle zdělení v propozicích (může být doporučeným dopisem, třeba i s dodejkou, nebo korespoďák, nebo taky mailem nebo SMS a podobně, i na stránkách www. stoupák. cz se musí přihlásit písemně) Tvé rejpnhutí bylo zbytečné.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
well, well, well... the F5J is from now on eligible for World Cup.
On the other hand, some sort not very intelligent lobbyist achieved that only ONE competition per country (in state of usual 2) will be counted as world cup event and only in those years, when no world champs will take place. I see that as "grey" lobbying of Mr. Wunscheim from the Contest.
So it seems, the organisation got sort of monopoly.
horrible!!!!
neboli, že F5J již může mít MS, ale místo toho se poletí světový seriál, a v každém státě může být jen jedna soutěž (default jsou ale 2) a že to vypadá, že někdo pěkně loboval (dokonce padlo jméno "Mr. Wunscheim").
Tož, snad se dozvíme i další podrobnosti.
- Ivan Horejsi
- Malý bůh
-
Trochu o tom plenum debatovalo, ale pak to odkývalo.
Wunschheim na zasedani S/C F5 urcite nebyl, ani jsem ho nevidel.
Nechte mi prosim nejaky cas :lol:
Zajmavé, že u nás se létá celé roky naopak, a nějaký problém to extra není (ano, bavíme se o malých letadlech)
Imho mi teda nevadí ani ten "jiný" způsob, ba dokonce mi příjde o kousek lepší ale u nás narážíme na prostorové možnosti na letištích.
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Více viz odstavec pravidel 5.5.11.8.2.
c) Pracovní čas skupiny nesmí být zahájen dříve, než bude přístupový koridor uvolněn všemi osobami. Pokus o záměrné opoždění spuštění pracovního času tím, že soutěžící, pomocník nebo vedoucí týmu zůstane v přístupovém koridoru bude hodnocen nulovým skóre v kole.