Jenže Protherm je celkem jednoznačně předkládaný jako levnější varianta od stejného koncernu - mám ho doma a nikdo to při pořízení neskrýval ani netvrdil, že by byl úplně identický... Totální offopic - rodiče mají "značkový" Vailant stejné cenové kategorie a jeví se proti mému Prothermu jako daleko problematičtější, takže spoléhat se nedá fakt na nic
Ale zpět k servům, výše uvedené nemá se situací debatovanou v tomto threadu tak moc společného, tady jsme u případu, kdy se výrobek vyskytuje pod více značkami, kde je jedna braná za "značkovější" a druhá spíš jako "noname", nicméně ani u té lepší varianty se nedá mluvit o vlastní výrobě a diskutabilní je i vývoj, vše je OEM. A skutečně se mi nezdá, že by tu byl nějaký prokazatelný rozdíl, přijde mi, že Corona 843MG a Hyperion DS09AMD fungují fakticky stejně. Na křidélka F5J přijatelné obě varianty, naopak klapky podle mé zkušenosti moc nezvládají ani jedny...
Trenére - uhodil jsem řebíček na hlavičku ? Ty máš asi větší štěstí (na servis).
Nešlo vůbec o kotle ! Jen jsem chtěl říc to, že co vypadá stejně nemusí být stejné.
Ahoj,
mně se stalo něco podobného hned 2x po sobě, z klidného letu najednou takřka divoká spirála. V mém případě jsem posunul těžiště o 0,5 cm dopředu a již se to nikdy neopakovalo.
Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.