file RCEK motory v chine ?

Více
13. bře 2012 19:04 #6652 od Aleš Krátký
Odpověděl Aleš Krátký pro téma RCEK motory v chine ?
good idea.
ja ti udelam na stoupaku specialni sekci :-D

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
15. bře 2012 14:16 #6660 od Zbyněk Smola
Odpověděl Zbyněk Smola pro téma RCEK motory v chine ?
Páni, něco jsem pro vás odměřil.
http://www.himodel.com/electric/SUNNYSK ... Motor.html

Magnety 8mm, Délka pláště 11mm, průměr statoru 22mm, hřídel 3mm, délka motoru 23mm, délka motoru s nálitkem pro hřídel 25mm, průměr motoru 27,5.

Více
15. bře 2012 14:18 #6661 od Zbyněk Smola
Odpověděl Zbyněk Smola pro téma RCEK motory v chine ?
[attachment=0:36irp8gy]<!-- ia0 -->IMG_4628.JPG<!-- ia0 -->[/attachment:36irp8gy]Pár obrázků.
Přílohy:

Více
18. bře 2012 11:19 #6675 od Petr Dušek
Odpověděl Petr Dušek pro téma RCEK motory v chine ?

Petr Dušek napsal: Ten motor MTO2826-2200 nápadně připomíná motor Turnigy D2826-2200kV, který je delší než dovolují pravidla.

Bohuslav Reichard napsal: Motor má na délku 25,5mm ale je tam ještě nálitekpro červík a ten to celé prodlužuje na 30mm.Navíc je obrácená montáž .Ze strany čela je segerovka a na druhé straně je červík.Dost nešťastný řešení.

Konečně jsem se dostal k tomu, abych to přeměřil, délka 25,5/30mm je totožná s motorem Tgy D2826-2200kV, takže zmiňovaný motor MTO2826-2200 je pro RCEK evidentně neregulérní. Přestože je označený 2826, tak ve skutečnosti je to motor třídy 2830 (stator 2212).

• Martin Drápal
  • Návštěvník
  • Návštěvník
22. bře 2012 16:07 #6710 od Martin Drápal

Více
22. bře 2012 16:48 #6711 od Petr Dušek
To je motor o kterém jsem psal výše a taky zde: http://stoupak.cz/forum/viewtopic.php?f=4&t=308 .
Turnigy D2826/6 2200kV, motor má stator s neregulérní délkou téměř 12mm :!: .

Více
24. bře 2012 22:21 #6739 od Aleš Krátký
tak co bude s tabulkou ? mam trosku obavy aby se nekontrolovane stoupani a hon za motorovym stoupanim nestalo cestou do pekel jako u EURO F5J (svarecek) kde "diky" takove fajne volnosti to slo cele do pr....

u RCEK to nastane velice brzy ! a pak budu moct rict "ja jsem to rikal" a prestehovat se do jine kategorie ?

tabulka motoru ktere maji ZHRUBA !! stejne stoupani a je to vyresene. ma to byt prece lidova kategorie nu ni ? :-D

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Více
25. bře 2012 10:11 #6740 od Karol Chyba
Odpověděl Karol Chyba pro téma RCEK motory v chine ?

Aleš Krátký napsal: tak co bude s tabulkou ? mam trosku obavy aby se nekontrolovane stoupani a hon za motorovym stoupanim nestalo cestou do pekel jako u EURO F5J (svarecek) kde "diky" takove fajne volnosti to slo cele do pr....

u RCEK to nastane velice brzy ! a pak budu moct rict "ja jsem to rikal" a prestehovat se do jine kategorie ?

tabulka motoru ktere maji ZHRUBA !! stejne stoupani a je to vyresene. ma to byt prece lidova kategorie nu ni ? :-D

No mne sa zdá ak sa to nejako rozumne neupravý v pravidlách tak proces do pekel sa tento rok určite spustí. :evil:

Více
25. bře 2012 11:39 #6741 od Petr Dušek

Aleš Krátký napsal: tak co bude s tabulkou ? mam trosku obavy aby se nekontrolovane stoupani a hon za motorovym stoupanim nestalo cestou do pekel jako u EURO F5J (svarecek) kde "diky" takove fajne volnosti to slo cele do pr....

Mám pocit že je to zbytečné strašení, v F5J EURO nebylo vůbec žádné omezení motoru, tady jsou dané základní rozměry a jestli se objeví nějaké MIHO a podobné motory tak si je prostě budeme kupovat.
V nákladech na celou sezonu je 100EUR celkem prkotina ;) .

Více
25. bře 2012 12:36 #6742 od Aleš Krátký
jde o to,ze pokud to ma bavit lidi,ma byt technika +- stejna , ale rozdily v motoru nekde okolo 70% to uz je vysmech vsech co to ted letaji.

neomezime motory a za chvili zacneme vymyslet ruzne omezovani vysky (vyskove spinace) a nejake watlimitery a jine cicovy ktere budou jen stat soutezici dalsi penize.pritom tabulka v excelu stoji nekoho max 10 minut prace.

ale ty nejjednoduhsi reseni jsou vesmes spatne ze?!

Vygenerováno za 0.408 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám