Stoupák
- Aleš Krátký
- Autor tématu
- Administrátor
musím na tom zapracovat. Systém sice má tuto funkci, ale nějak se mu nechce. Hodím na to očko. Díky za informaci.
Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Martin Bečvář
- Administrátor
- Obdržená poděkování 1
Martin Bečvář napsal: Přihlásím se, vidím třeba 4 témata. Přečtu jedno a musím pryč od počítače. Vrátím se za čas, musím se znova přihlásit a vše je přečtené.
Aleš Krátký napsal: ok zkusim si to nasimulovat a dam vedet.
diky
Asi se nepovedlo nasimulovat/opravit?
Včera jsem zavítal na Stoupák po delší době a bylo tu fakt hodně nepřečtených příspěvků. Prokousával jsem se tím statečně, ale když jsem byl tak v půlce, musel jsem odejít. Přijdu za cca dvě hodiny, znova se přihlásím a najednou vše přečteno.
Teď jedině, pokud bych si s tím dal tu práci, procházet všechny sekce a podle data hledat co jsem asi nečetl.
Možná jsem to minule napsal špatně, zkusím se zeptat jinak.
Proč když se ráno přihlásím a mám třeba 20nových topic k přečtení, následně se odhlasím s tím, že si to přečtu třeba večer. Večer se přihlásím a mám nové třeba jen 2 topic (topic do kterých bylo psáno mezi ránem a večerem)?
- Aleš Krátký
- Autor tématu
- Administrátor
Hoď tady na tento příspěvěk odpověď ať mám novou zprávu a já se na ní podívam večer a uvidíme.
Díky
Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?
- Martin Bečvář
- Administrátor
- Obdržená poděkování 1
Klidně to zkoumej i více dní, takhle to tu funguje předpokládám odjakživa a pokud sem chodíš pravidelně a čteš vše, tak nemáš šanci na to přijít.
- Aleš Krátký
- Autor tématu
- Administrátor
prověřím tedy co to způsobuje
- Aleš Krátký
- Autor tématu
- Administrátor
- Aleš Krátký
- Autor tématu
- Administrátor
- Martin Bečvář
- Administrátor
- Obdržená poděkování 1
Na rcmanii (phpbb) běžně nepřečtu vše (kdo taky jo ) a chodím tam náhodně přes tapatalk a různé počítače.
A jako přečtené se označí jen to co opravdu přečtu,
Otestuju a dám vědět.
- Radim Barč
- Expert
- Obdržená poděkování 35
ZdarAleš Krátký napsal: přenastavil jsem trošku cookies, snad by to mohlo pomoct.
Po této úpravě se musím takřka vždy znova přihlásit.
- Aleš Krátký
- Autor tématu
- Administrátor
Přihlášení
Poslední příspěvky
-
- Zimní liga F5J 2024/25 (7 Příspěvky)
- Zimní liga je 23.11.2024 zrušena.
- v Letecké kategorie / F5J
- od Zdeněk
- Včera 20:52
-
- Kluby / individuální členstvi SMČR 2017 (116 Příspěvky)
- Jistě sám dobře víš, že s pojištěním je to trochu složitější, pojistná smlouva SMČR...
- v Vážná témata / Důležité
- od Pavel Svoboda
- 17. lis 2024 13:18
-
- Soutěže 2025 (9 Příspěvky)
- LMK Hořice - zatím nepotvrzené termíny: 19.4.2025 RCEV 8.5.2025 F5L 14.-15.6.2025 F5J...
- v Vážná témata / Důležité
- od Petr Dušek
- 30. říj 2024 19:22
-
- Podzimní RCEP Náměšť nad Oslavou, 27.10. 2024 (4 Příspěvky)
- Po zralé úvaze jsme se kvůli malému zájmu rozhodli naši soutěž zrušit. Bylo by víc...
- v Soutěže / Soutěže v roce 2024
- od Pavel Hloušek
- 25. říj 2024 08:55
Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.