file Spolupráce na novém stoupáku - Beta test

• Petr Pecha
  • Návštěvník
  • Návštěvník
22. lis 2012 12:39 #8527 od Petr Pecha
Odpověděl Petr Pecha pro téma Spolupráce na novém stoupáku - Beta test
hlavička mě nepřišla ani tak velká jako jednotlivé "řádky" ve fóru.

Moje zobrazení:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
22. lis 2012 14:52 #8529 od Aleš Krátký
co myslis konkretne "radky ve foru" ? na tom screenu to vypada ok (resp jako u me)

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

• Petr Pecha
  • Návštěvník
  • Návštěvník
22. lis 2012 17:45 #8532 od Petr Pecha
Odpověděl Petr Pecha pro téma Spolupráce na novém stoupáku - Beta test
Konkrétně tento rozměr:

Více
22. lis 2012 18:12 #8534 od Aleš Krátký
jo todlens ... zkusim na to hodit ocko.je to tim,ze vpravo je "posledni prispevek blabla <br> od blabla <br> time"
cili 3 radky,ktere to rozsiri na to,jak to je.

zkusim to,ale asi to bude na ukor velikosti fontu (coz je pro lidi v 1600x1200 > docela peklo)

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Více
22. lis 2012 20:29 #8536 od Aleš Krátký
neco malo jsem upravil, porovnal a pokutil :)

Více
23. lis 2012 21:53 #8549 od Aleš Krátký
nova adresa je na http://novy.stoupak.cz/

Více
27. lis 2012 12:06 #8564 od Aleš Krátký
do přihlášek jsem přidal možnost editace údajů již přihlášených a odhlášení ze soutěže.

prosím o test kdo může

• Petr Koláska
  • Návštěvník
  • Návštěvník
27. lis 2012 15:35 #8565 od Petr Koláska
Odpověděl Petr Koláska pro téma Spolupráce na novém stoupáku - Beta test
No, chápu, že myslíš i na uživatele s monitory 21", kteří mají nastaveno 1600x1200, ale mě prostě přijde, že spousta písem je tam zbytečně nestvůrně velká (monitor 27", 1920 x 1080)

Nadpisy článků na hl. straně klidně ještě menší a spíš tučný font, pak to bude výrazné a nebude to zabírat půl strany :)

Ten kalendář s datem akce u nadpisu je fajn, ale jeho dvouřádkové provedení odsazuje zbytečně celý nadpis -> do jednoho řádku?

Fórum - co se velikosti fontu týče, např. RCmanie je o dost menší a taky je čitelná. Takže klidně taky zmenšit.

Hlavička webu... no, nevidím důvod, proč by na výšku nemohla být třetinová :) ... dobře, poloviční, ale ani o fouos víc.

Takhle ty uživatele uscroluješ :)

Pak mi drobátko vadí, že se hlavní okno vpravo odsazuje víc od okraje než horní přehled novinek.

Toť tak zběžný pohled oka grafického. Prostě je to díky velikosti fontů a řádkování strašně roztahané. Jinak dobrý, pop-up okna u lišty s nabídkou jsou dobrý tah, stejně jako kalendář soutěží nahoře - jen bych možná filtr kategorie přemístil zespoda nahoru - pokud se nevejde celý výpis do okna a musí se opět scroolovat, je filtr schovaný kdesi na dně:)

Více
27. lis 2012 18:26 #8566 od Jan Kubica
Taky si přihřeji polívčičku.

Aleši vypadá to pěkně! Jsem teď na cestách a na mém "skrčkovi" s 10" obrazovkou a rozlišením 1024x600 vypadá grafika naprosto přirozeně.

Má připomínka je spíše koncepční - co ze stoupáku chceš (chceme)? Pokud blog, tak je v pořádku, že největší plochu zabírají příspěvky. Vzhledem k tomu, že už půl roku koukáme na stejný článek mi to ale jako nejlepší nápad nepřijde. Pro mě je stoupák především fórum a v podstatě mě ani nic jiného nezajímá (žebříčky a kalendář jsem otevřel snad jednou, reportáž ze soutěže taky není něco, k čemu bych se potřeboval vracet), ale předpokládám, že máš od uživatelů jinou zpětnou vazbu. H.

"Stoupáme?"
"Ne! Naopak! Klesáme!"
"Je to ještě horší, pane Smithi! Padáme!"
(Jules Verne, Tajuplný ostrov)

Více
27. lis 2012 20:00 #8567 od Aleš Krátký
Ahoj Honzo,
Právě že z "mého okruhu" lidí zajmá hlavně kalendář soutěží, výsledovky, žebříček ... fórum čte taky dost lidí, ALE nepřispívají z nějakého mi neznámeho důvodu.
i z analytics je zřejmé, že již zmiňované sekce nejsou mimo okruh zájmu návštěvníku. Novým layoutem je chci i nenásilně štelovat právě k těm přidaným hodnotám a né jen k fóru (které živí snad cca 6-7 lidí z 200).

všichni dozajista známe F5J.sk ? články ? fórum ? já osobně tam chodím JEN proto,že tam jsou výsledky, reportáže a kalendář + a to především se využívá k registrací na soutěže. diskusi se nedá konkurovat RCmanii (mimochodem mi majitel rcmanie nabídl, že bych mohl stoupák převést k němu jakožto podsekci - bohužel to by byl konec jediného CML termických soutěžáků)

Takže můj osobní plán je z tohoto udělat centrální bod všech soutěžáků v kategoriích které jsou aktuálně na výběr v kalendáři. Od kalendáře, kde zjistím kdy mám soutěž, přez registraci na soutěž, diskusi k ní na fóru (nebo k čemukoliv jinému), až po nalezení reportáže, výsledovek a fotek od lidí a to vše na jednom udržovaném místě.Možná megalomanské, ale když to jinde funguje, proč to nezkusit.

mimochodem : když to lidi "chytne", tak možná nebudu jediný kdo bude psát články (což mě občas dost mrzí)

Jinak děkuji za pochvalu.
Technické poznámky a nápady zapracuji.

AK

Vygenerováno za 0.401 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám