file Spolupráce na novém stoupáku - Beta test

Více
19. úno 2014 22:25 #11827 od Petr Dušek
Snad nebudu kamenován za názor - pro mne je současná podoba kalendáře naprosto v pohodě, každý si tam najde soutěž na pár kliknutí, s přehledností taky nemám problém. Netuším tedy, proč se mají uživatelé Stoupáku učit zase něco nového....

Věc kterou by naopak jistě všichni ocenili je aktualizovaná databáze soutěžících, z které by bylo možno vybírat při registraci na soutěž... ale třeba se taky někdy dočkáme. Předem děkuji :) .

PS: Dokonce už i FAI zavádí centrální registr FAI licencí!

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
19. úno 2014 22:47 - 19. úno 2014 22:48 #11828 od Aleš Krátký
Ten stávající kalendář ma pár chyb
1) nejde tam filtrovat jen kategorie / státy které tě zajímají
2) nejde to pořádně napojit na právě tebou zmiňované lepší registrace atp. (je tam děsně retartovaný systém vnitřní logiky :/
3) současný kalendář externími přepočty časů, soutěžících atp neúměrně zatěžuje server
4) nemůžeš si vylistovat soutěže skze celý rok (nebo po týdnech, atp) a vytisknout si je v nějaké smysluplné podobě
5) je celý v i-frame a přes ten se nedají pořádně POSTovat / GETovat parametry kvůlí registracím. Navíc iframe děla dost neplechu i co se grafiky týče. Zkrátka problém 19století.
6) no a v neposlední řadě s snim kurevsky blbě pracuje co se týká editace soutěží (to ale vím jen já :) )

myslím si, že když se to doklepe do nějaké stavu, ostyluju to tak, ať to vypadá jako "Starý", tak to většina lidí ani nepozná (jedinný rozdíl je, že to píše přímo i název soutěže)

Pokud to zatím dobře chápu, tak problém (a jedinný rozdíl z venku) je, že místo vlaječky "ČR" a značky RCEV, je tam napsáno "Dinosoutěž1" a značka RCEV ? :)

Jinak taky díky za názor.

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?
Poslední změna: 19. úno 2014 22:48 uživatelem Aleš Krátký.

Více
19. úno 2014 23:14 #11829 od Aleš Krátký
ok, tak tim padem bych chtel poprosit vsechny, kteri videli novy kalendar, kde se misto vlajecek ukazovaly nazvy akci, at se podivaji ted (ted tam jsou vlajecky) a rozhodnete si sami, zda
a) vlajecky + symbol kategorie
b) nazev akce + symbol kategorie
c) nazev , vlajecka + symbol kategorie

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Více
20. úno 2014 07:54 #11830 od Petr Dušek
Já bych to bral takhle s vlajkama, připadá mi to přehlednější než louskat názvy malým písmem. Popis si krásně přečteš po najetí na vlajku.
A druhý názor - připadá mi ve filtru kategorií zbytečné rozlišovat ještě místo konání, až tam bude těch kategorií víc a pro každou ještě CZ/SK/Svět tak těch filtrů bude hrozná řada. Když mě zajímá třeba F5J, tak chci vidět soutěže u nás i blízko za hranicemi pěkně najednou.

Více
20. úno 2014 09:25 #11831 od Petr Koláska
Souhlasím, závodník je obvykle primárně orientovaný na kategorii, ne na místo konání. A i když je soutěž v zahraničí, je to mnohdy blíž než některé tuzemské :) Takže filtr místa konání klidně ven. A vzhled mi osobně vyhovuje vlajka+název kategorie.

Více
20. úno 2014 11:04 #11832 od Petr Slezák
Já jen souhlasím. A kontrolní otázka, nebyla by možnost vyzkoušet jak by to vypadalo, kdyby ty checkboxy, events a filtr byly pod sebou ve sloupci po straně?

Více
20. úno 2014 13:07 #11833 od Aleš Krátký
ok takže to shrňme :

1)vlaječky, bez názvu akce, ale se symbolem kategorie (Defacto jak je to teď ponecháno na novém kalendáři)

2)zrušit rozdělení kategorií podle státu ? no myslím že Chomutov fakt nezajmá, že v holiči mají soutěž. Byl bych pro zachování toho rozdělení na státy

?

P.Slezák : nechci dávat nic do boku, aby bylo místo pro kalendář. ALE mohu to experimentálně zkusit.

Více
20. úno 2014 14:40 #11840 od Robert Šťastný
Měl bych návrh k tomu rozdělení kategorií podle států. To rozdělení na tři geo-oblasti bych nechal, jenom bych to upravil na F5J_CZ / F5J_CZ+SK / F5J_Svět. Místo F5J_Svět bych dal F5J_Vše (nebo jiný výraz : Komplet, Celkem, ......) , kde by ovšem mělo být uvedeno vše = CZ+SK+zbytek světa.
Jde o to, že pokud bude chtít pilot lítat pouze doma klikne na F5J_CZ. Pokud se chce podívat taky občas i na SK klikne si na F5J_CZ+SK. A pokud chce objíždět soutěže kdekoli tak si klikne na F5J_Svět (Komplet,Celkem,...).
Robert

Více
20. úno 2014 15:29 #11842 od Aleš Krátký
tojo, muzu klidne davat soutez do vice kategorii najednou, ale dle meho neni rozdil jestli si vyberu 3 "sekce" postupne, nebo jednu ve ktere jsou 3 sekce vybrane (nebot stejne musim odhlasovat ty podřazené)

Více
20. úno 2014 15:48 #11843 od Robert Šťastný
Jojo - máš pravdu. Blbě jsem předtím pochopil funkci kalendáře. Zatrhnul jsem F5J_Svět a byly tam všechny mimo CZ a SK. To mne zblblo. Čekal jsem že když je to Svět tak že to bude komplet. Už jsem asi systém pochopil. V tom případě můj předchozí příspěvek neplatí.
Robert

Vygenerováno za 0.394 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám