Radek Novotny napsal: Čau Tomáši,
Podělím se s Tebou o pár zkušeností... Do mojí půlkilovky RCEK Excel jsem dal malej 3-článek a 2217/9D s vrtulí 9x5 na přímo, a stoupání kolem 23m/s mi ohnulo tenký táhla na křidýlkách. Ale jinak fakt dobrý. V Holíči jsem s tím prckem lítal velký F5J, a šlo to... Ale Škorpíkovi by to prý složilo krovky, povídali znalci (Heinrich), tak s pokusama opatrně
Jinak vím, že amíci ten samý motor používají s převodovkou 1:3 a vrtulí 12-14 palců, a tah je prý k neuvěření... Na velký F5J proto teď trochu pošilhávám i po něčem jiným, něž odlehčený F3J, tak něco ke 3 metrům, hubené, štíhlé, pronikavé, mrštné... Mám doma na ten motor už připravenou převodovku Dualsky, se 3 satelitama nevypadá vůbec špatně, ale musí zatím počkat na nějaký éro, abych to otestnul... Zima bude dlouhá, tak už začíným kreslit 
Díky za info, jestli ses dostal na podobné hodnoty, tak to zkusím nejdřív taky s tím. Mám tady přímo doma jeden čínský ekvivalent 2217, závity něco mezi 9D a 12, takže na první pokus asi vezmu ten, to bude úplně zadarmo. Změří se, co to dělá, podle výsledku se rozhodnu o dalším postupu.
K tomu Skorpionu - on 25-30m/s vydrží, jen jaksi nesmíš udělat chybu - přemet ve stoupavém letu by byl průůůůůser

No holt oblíbená exhibice z RCEN, že Surprise 15 letí nahoru asi 50m/s v sérii stoupavých výkrutů se nesmí zkoušet