file software pro organizaci soutezi

Více
09. dub 2010 18:46 #1661 od Aleš Krátký

Zbyněk Smola napsal: Aha, no dobrý snaha byla. Ovšem pro Rcej nepoužitelný. Tedy rozlosování kanálů a kontrola dobrý. Jinak zmatek. Tedy počítá pěkně, ale jinak než potřeba. Sezona ukáže.

a konkretne ? takove ty obecne vykriky do tmy nemam moc rad.

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
09. dub 2010 20:56 #1662 od Karol Chyba
Ach jáj Aleši, na dobrotu na žebrotu. Už sa nad tým ani nepozastavujem a dúfam že ani ty. Ono najlepšia je kritika a že je všetko nepoužiteľné, ale čo tam má byť to ani kritik sám nevie. :lol: :lol: :lol:

Více
09. dub 2010 21:06 #1663 od Aleš Krátký

Karol Chyba napsal: Ach jáj Aleši, na dobrotu na žebrotu. Už sa nad tým ani nepozastavujem a dúfam že ani ty. Ono najlepšia je kritika a že je všetko nepoužiteľné, ale čo tam má byť to ani kritik sám nevie. :lol: :lol: :lol:

no uprimne trosku me to stve... samozrejmne nemuzu vyjit vsem k dobru,ale kdyz mi neco vadi, nefunguje, nechapu , nevim jak na to ... tak napisu co konkretne mi vadi,a ne "je to cele na prd" ... navic si teda uprimne myslim,ze JEDINE co zbynkovi vadi je to,ze kdyz napise 10:20 (cas z karticky) tak to neodecte body za prelitani ... no,na to je jednoduche reseni,je treba mit posledni verzi programu,ve ktere uz je definicni soubor s pravidly pro kazdou kategorii a jde tam nastavit penalizace, atd ...

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Více
10. dub 2010 06:10 #1664 od Zbyněk Smola
Aleši omllouvám se. Ano přesně jak píšeš, vadilo mě to přelítání. Stahoval jsem všechny verze programu, ale ta poslední mě nešla na domácím počítači spustit, vyzkouším jinde. Jinak, psal jsem to pát 09. dub 2010 20:13:35 a nová verze s úpravou byla 10.4.2010 - 0:38. Pokud má mít program výstup na tisk musí všechny zápisy z kartiček sedět. Jak si to potom zkontroluješ?

Více
10. dub 2010 08:32 #1665 od Aleš Krátký
jen pro pořádek, pokud nekomu bude priste neco vadit,at napise CO MU VADI nez aby tady kricel "je to na nic,nejde to pouzit atd" ... na netu je TESTOVACI verze, cili tam proste den co den dodelavam veci,buduje se to za pochodu. :-D :mrgreen: :mrgreen:

verze kterou poslu dneska (ne ta z 0:38, ale ta co poslu nekdy odpoledne) bude uz umet pocitat score s prelitanim u RCEJ (u RCEK to nejde udelat prelitanim z karticek)
u RCEJ to po 600vterinach odecita 3 body za vterinu a po 660 napise nula za cely let.

funguje ti ta dnesni ? mela by jet vicemene vsem kteri maji nahrany .net framework 3.5

"musi zapisy z karticek sedet" - myslis to jako jak ? jako jak pak udelas kontrolu ze jsi se nekde neupsal ? no uz ted je pri souctu score zakladnich skupin vypisovano i minuta/vterina/pristani cili kdyz se toto vytiskne pred finale, lze provest manualni kontrolu spravnosti zapisu... tos myslel ?

Zbyněk Smola napsal: Aleši omllouvám se. Ano přesně jak píšeš, vadilo mě to přelítání. Stahoval jsem všechny verze programu, ale ta poslední mě nešla na domácím počítači spustit, vyzkouším jinde. Jinak, psal jsem to pát 09. dub 2010 20:13:35 a nová verze s úpravou byla 10.4.2010 - 0:38. Pokud má mít program výstup na tisk musí všechny zápisy z kartiček sedět. Jak si to potom zkontroluješ?

Více
10. dub 2010 17:03 #1666 od Zbyněk Smola
Nemyslel jsem to zle, asi to opravdu mělo být jasněji napsané. Tak to bylo trochu jedovaté. Na překročení letu jsem už upozorňoval 28.3. Pro mě je důležitější jasný zápis a přepočet, než barevné ikonky. Pokud se mají, a vtom je tento Tvůj program výborný, vytisknout mezi koly průběžné výsledky musí sedět se zápisem na kartičkách. A znáš to, za dobrotu na žebrotu. Snad se uvidíme ve Vsetíně. Ahoj ZS

Více
10. dub 2010 17:07 #1667 od Aleš Krátký
-ok v pohode.
-jo 28.3 upozornoval,nicmene musi byt urcite posloupnosti pri vyvoji programu, a definice pravidel dosly na radu az vcera, proto to tam dotedka nebylo , ale bude...
-jasny zapis a prepocet snad ted je nebo neni ? :) .. a barevne ikonky ? ty jsou jen pro oznaceni rucnych skupin a zapsaneho score pokud narazis na to.
-tak jestli sedi zapisy v programu s kartickama je si myslim pouze veci toho,kdo karticky prepisuje :)
- jo ve vsetine se uvidime urcite.

Více
13. dub 2010 22:51 #1673 od Aleš Krátký
po delsi dobe opet nova verze.
o vikendu zacinaji souteze,tak musim dodelat jeste pravidla pro RCEK a nejake opakovací lety ...

v nove verzi je nová knihovna na zvuky (stará shazovala program) a další úpravy (hlavně co se finále týká)

Více
14. dub 2010 22:30 #1674 od Aleš Krátký
tak přátelé, program dorazil do verze 0.99 a zítra (pátek) bude vypuštěna verze 1.0 která bude plně funkční pro RCEK - RCEJ soutěže (které začínají v sobotu :) )

v 0.99 je na webu http://program.sgames.cz

Více
15. dub 2010 21:44 #1675 od Petr Dušek
Aleši, jak jsem slíbil, zkusil jsem ještě tisknout z poslední verze (0.99). Tisknul jsem přímo z html, otevřené v IE8, na formát A4 na výšku, okraje papíru všude 20mm. Kontrola kanálů, rozlosování skupin i výsledky jsou použitelné, pouze bych zrušil dvojité okraje rámečků a použil jednoduché, ale to je věc názoru. U rozlosování je některá skupina přerušená koncem stránky, to se dá v prohlížeči doladit změnou dolního okraje papíru. Nebo doporučuji raději otevřít html v excelu , případně wordu, a tam si formát upravit podle libosti.

U karet soutěžících se zastavím podrobněji. Pro můj příklad - 5 kol + 1 finále mě vyšly na první list dvě karty, potom velká mezera a pak ještě asi tři řádky z následující karty. Opět by to šlo řešit změnou spodního okraje, nebo zase v excelu, ale spíš se budu věnovat formátu karty. Dovolil jsem si navrhnout myslím trochu přehlednější uspořádání karty. Horní část jsem trochu zjednodušil, přerovnal a doplnil licenci, ve spodní části jsem pouze rozdělil Klouzavý let na dva samostatné sloupce "minuty" a "sekundy" (nebo vteřiny ? - podle chuti), tak jak se to zadává v programu. V tomto formátu se vejdou na A4 tři, nebo i čtyři karty (podle počtu kol).

Návrh karty je zde:
[attachment=0:yqvy420t]<!-- ia0 -->Karty_soutezicich.pdf<!-- ia0 -->[/attachment:yqvy420t]
Přílohy:

Vygenerováno za 0.416 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám