question-circle Altis V4

Více
15. čec 2013 20:26 #10064 od Petr Pecka
Odpověděl Petr Pecka pro téma Re: Altis V4
Áha, díky. Rozumím tedy tomu správně tak, že restart soutěží, je v mém případě špatně tzn. "neodfajfkovát"? Co to vlastně znamená?
Asi se ptám jako blb, ale chtěl bych to pochopit, pak už mi to snad půjde.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
15. čec 2013 20:33 #10065 od Aleš Krátký
Odpověděl Aleš Krátký pro téma Re: Altis V4
restart soutezi je hlavne pro F5J souteze. tam muzes jen jednou pustit motor, a po dalsim pusteni uz dostanes NULU (nulova F5J vyska) a abys nemusel po kazdem letu odpojovat baterii , tak zapnes toto zaskrtavatko. tim se trening zrychluje a nemusime (my F5J / RCEK / RCE100 letci) porad odpojovat baterku.

pro F3K zbytecne

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Více
15. čec 2013 21:22 #10066 od Petr Pecka
Odpověděl Petr Pecka pro téma Re: Altis V4
Díky. Petr P.

Více
17. čec 2013 12:09 #10067 od Jiří Kotrba
Odpověděl Jiří Kotrba pro téma Re: Altis V4
Aleši a i další, kteří máte taky Daidaly , ( mám 2,3m ) , chtěl bych se zeptat jaké tam máte
reglery , včera jsem poprvé dal do Daidala ( regl.Foxy R-35B ) Altise v3 a když jsem zvedl
ruku k hodu , tak se mi motor sám samovolně spustil.Pak ještě dvakrát na zemi (let 1/let 2 )
- a následně po resetu bylo vše O.K.
Pritom Altise v3 mám už odzkoušeného v Elan-u / Pegasu 2M ( ale s regly od R.Novotného) - a vždy to chodilo normálně. Spouštěcí výšku mám nastavenu na " 2m ".
Je to dobře, nebo to nastavujete na " 0 " ?

Více
17. čec 2013 15:56 #10068 od Petr Dušek
Odpověděl Petr Dušek pro téma Re: Altis V4
S výškoměrem to podle mě nijak nesouvisí, je potřeba zkalibrovat krajní meze regulátoru (podle návodu k reglu), případně zkontrolovat nastavení kanálu plynu na vysílači (stáhnout trim na plynu na minimum, případně správně nastavit krajní polohy na plynu - někdy nestačí 100% ale je potřeba přidat třeba na 110%). Výstup z přijímače do reglu patrně osciluje na hranici kdy regl spíná motor.

Více
18. čec 2013 04:16 #10069 od Petr Koláska
Odpověděl Petr Koláska pro téma Re: Altis V4
Speciálně u Foxy reglů je v kombinaci s některými TX třeba ten rozsah plynu nastavit až na 125% - je to taková "libůstka" těchhle reglíků :)

Více
18. čec 2013 15:09 #10073 od Jiří Kotrba
Odpověděl Jiří Kotrba pro téma Re: Altis V4
Dík za všechna upozornění, tak jsem znovu nastavil Foxy R - 35B pomocí Foxy Prog.Card a dnes jsem s Daidalem 2,3m udělal několik test F5J letů a samovolné spuštění motoru se už nekonalo.Škoda že mi zatím nejde poslat záznam z letu - ukládá se mi to " Uložit jako.." pouze
s příponou " afr. "
Přílohy:

Více
29. čec 2013 12:30 #10130 od Petr Grümann
Odpověděl Petr Grümann pro téma Re: Altis V4
Neví někdo jak udělat porovnání letů na 2ks Alti V3?
Prostě porovnat dva modely?

Díky Petr

Více
30. čec 2013 17:41 #10156 od Aleš Krátký
Odpověděl Aleš Krátký pro téma Re: Altis V4
no tak ja si myslim,ze proste ulozim jednotlive lety z obou vyskomeru,a pak je tam v AFM / tools / flight comparer ,
česky to bude něco jako nástroje / porovnání letů ?

Je to rebel ! při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho... jednoho zesměšnil, navrhuji zavřít ho nadoživotí! To jako do konce života?

Více
31. čec 2013 06:24 #10158 od Petr Grümann
Odpověděl Petr Grümann pro téma Re: Altis V4
no tak ja si myslim,ze proste ulozim jednotlive lety z obou vyskomeru,a pak je tam v AFM / tools / flight comparer ,
česky to bude něco jako nástroje / porovnání letů ?

Aleši to jsem si taky myslel ale nějak mi to nešlo, vždy se načetl jen jeden soubor, nevím buď to nejde nebo někde dělám chybu...

Vygenerováno za 0.470 sekund

Stoupák.cz je nezávislým komunitním webem. Pokud máte cokoliv, co by jste chtěli zde uveřejnit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi se podělíme o zajímavé informace, reportáže nebo návody.

Weby přátel

vpmodel

Chceš tu být ? napiš nám

Koho podporujeme a kdo nás ?

Chceš tu být ? napiš nám